ALDATILAN KADIN NELER YAŞAR!...


Aldatılmak... O duyguyu yaşamayan anlayamaz

 

Öncelikle nasıl ya? NASIL? NEDEN? diye çıldırırsınız.

Bu sizin başınıza geliyor olamaz. Olamaz ...

"Ben senin gözünün içine aşık aşık bakarken, aklında hep o mu vardı?"

"Benimle öpüşürken, sarılırken de onu mu düşündün?" diye içiniz içinizi yer, sorarsınız kendinize ya da ona defalarca değişik versiyonunu.

"Benimle öpüşürken, sarılırken de onu mu düşündün?" diye içiniz içinizi yer, sorarsınız kendinize ya da ona defalarca değişik versiyonunu.

Yalan dolanlarla kandırıldığınız için gerçeği bilmeyi hak edip, araştırarak noktaları birleştirirsiniz.

Ya da alıp karşınıza, "Bana her şeyi anlat, en azından bunu borçlusun." dediğinizde ve geçmişe dair taşlar tek tek yerine oturup, yalancının mumu söndüğünde, boğazınızda bir düğüm oluşur.

Gerçeğin acılığı kalbinize batar. Daha iyi hissettirir mi? Tartışılır, ama artık o kadar çok yalan girmiş ki işin içine, gerçekleri bir yerden oturup sindirmeye başlamanız lazım.

Yemek yapmanın tam ortasında, otobüste, anılarınızın olduğu ya da olmadığı alakasız bir yerde, ansızın biri kalbinizi sıkıyor gibi canınız acır, ağlamaya başlarsınız

Mutfak tezgahının altına, yere çöküp göl oluşturmanın, arabada sağa çekip mendil bulamayıp tişörtünüze silmenin acizliğini yaşarsınız.

Ağlarken ve bu ihanetin yükünün ağırlığı altında ezilirken, alışkanlıktan ya da garip bir özlemden olsa gerek size sarılsın, açtığı yaraları sarsın istersiniz.

Onu özlersiniz ve aldatılmanıza rağmen onu özlediğiniz için kendinize kızarsınız.

Sonra tam biraz daha sakinleşip, az bir zaman geçmişken, takip aşamasına geçersiniz. Hem o 3.kişiyi, hem de aldatan eski sevgilinizi.

Uzun bir süre ortak arkadaşlarınızdan kimseyi görmek, konuşmak istemezsiniz. Çünkü size o'nu hatırlatırlar. Sözle değil tabi, hep beraber yaşadığınız anılar gelir gözünüzün önüne.

Evden çıkarken "Acaba kapıma gelmiş midir? Acaba gittiğiniz mekanda karşılaşır mısınız?" diye düşünmeden, gizlice ummadan duramazsınız.

Ama şunu unutmayın ki, pişman olsun ya da olmasın, o kişide düşüncelilik olsa, en başta bunları yaşamaz, bu noktaya gelmezdiniz. Beklentilerinize ket vurmaya, gerçeklerle yüzleşmeye çalışın.