"ZORBA BİR OLARAK YANSITILIYOR DOĞRU DEĞİL"


"İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil"

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün konuk olduğu Biz Bize programında eski eşiyle ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. "İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil" diyen Yıldız, daha önce eski eşlerine şiddet uyguladığı ileri sürülen Tatlıses'i savundu. 

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in 2011 ve 2013 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Ayşegül Yıldız, uzun yıllardır kızı Elif Ada ile birlikte Bursa'da yaşantısını sürdürüyordu. Radikal bir karar alarak İstanbul'a kesin dönüş yapan Yıldız, asıl mesleği olan İç mimarlığı bırakarak ekranlarda boy göstermek istediğini açıklamıştı. 

Bu konuda en büyük desteği İbrahim Tatlıses'ten aldığına dikkat çeken Yıldız'ın eski eşine yönelik kullandığı övgü dolu sözler zaman zaman magazin gündemine geliyor. 

Son olarak a Para ekranlarında yayınlanan ve Sinan Özedincik ile Sonat Bahar'ın sunduğu "Biz Bize" programına konuk olan Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ve özel hayatına dair hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"HAYATIM BOYUNCA HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMADIM"

İstanbul'a dönmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yıldız, şöyle konuştu:

"Yedi yıl Bursa'da kaldım. İç mimarım, orada projelerimiz vardı. Artık döndüm. Ancak kendi mesleğimi yapmak istemiyorum. Mutlu olmadığım şeyi değil artık mutlu olduğum işleri yapmak istediğime karar verdim.

İbrahim Tatlıses ile tesadüfen Bodrum'da tanıştık. Beş bölüm dizi çektik. Sonra tekrar Bursa'da karşılaştık.

Hayatım boyunca hiçbir şeyden pişman olmadım. Çok güzel bir ilişki, evlilik yaşadım. Sıkıntılar da oldu ama hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalıştım"

Daha önce eski eşlerine şiddet uyguladığı iddia edilen Tatlıses hakkında yıllardır çıkan haberlere karşı da sessizliği bozan Ayşegül Yıldız, ünlü şarkıcının ekranlara yansıtıldığı gibi biri olmadığına dikkat çekti. 

"ZORBA BİR OLARAK YANSITILIYOR"

Tatlıses'in oldukça kibar biri olduğunu belirten Yıldız, "İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil. Çok da kibar biri. Hep olumsuz tarafları konuşuluyor.

İnsanız beşeriz şaşarız. Bir insanın geçmişinde yaptığı hatalar sebebiyle sürekli yargılanmasını çok doğru bulmuyorum.

İbrahim Bey'in her konuda acımasızca eleştirildiğini düşünüyorum. Özünde çok iyi bir insan aslında. Sürekli kadın döven zorba biri olarak yansıtılıyor.

Öyle biri olsa neden insanlar onunla onca yıl beraber olsun ki. Ben şiddet görmedim" şeklinde konuştu. 

"İBRAHİM BEY'İ ÇOK SEVİYORUM"

Eski eşini çok sevdiğini söyleyen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kaza yaşadıktan sonraki süreci çok zorluydu. Acaba ne olacak nasıl olacak diye düşünüyorduk. Verdiği mücadele, ayağa kalkması çok büyük bir sınav. 

Kendinden ve hayattan vazgeçmeden yoluna devam edebilmesi çok büyük başarı. İbrahim Bey'i çok seviyorum. Hiçbir zaman da sevildiğimden de şüphe etmedim. Biz ebeveyn olarak yolumuza devam ediyoruz"