İlk harçlığımı kazandığım meslekti

Deniz Seki "Bu işin okulunu bitirdim" diyerek gerçek mesleğini açıkladı! 

Deniz Seki'nin Bodrum pozları sosyal medyayı sallamıştı. Geçmişe sünger çeken Deniz Seki, adeta küllerinden yeniden doğdu. Yaşadığı zor günleri geride bırakan 51 yaşındaki Deniz Seki, fazla kilolarından kurtuldu ve yeni haliyle sosyal medya hesabından hız kesmeden paylaşımlarına devam ediyor. 36 bedene kadar düşen Deniz Seki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara yenilerini eklerken son olarak yaptığı açıklama ile gündem oldu. Sık sık Photoshop'lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu defa gerçek mesleğini açıkladı. Deniz Seki'nin "Bu işin okulunu bitirdim" dediği gerçek mesleğini duyanlar çok şaşırdı. İşte Deniz Seki'nin gerçek mesleği 

Geçmişe sünger çeken Deniz Seki, adeta küllerinden yeniden doğdu. Yaşadığı zor günleri geride bırakan 51 yaşındaki Deniz Seki, fazla kilolarından kurtuldu ve yeni haliyle sosyal medya hesabından hız kesmeden paylaşımlarına devam ediyor.

Sık sık abartılı filtre ve photoshoplu paylaşımları olduğu yönünde eleştirilen Deniz Seki'nin pazar pozu yine çok konuşulmuştu. 51 yaşındaki Deniz Seki'nin sere serpe uzandığı pozları sosyal medyayı sallamıştı.

"BU İŞİN OKULUNU BİTİRDİM"

Deniz Seki, önceki gün İFM'de gerçekleşen güzellik teknolojileri fuarına katıldı. Yeni cihazları inceleyen şarkıcı, "Gerçek mesleğim güzellik uzmanı. Bu işin okulunu bitirdim. İlk harçlığımı kazandığım meslekti. Sonrasında müziğe yarışma ile adım attım. Almış olduğum eğitim benim sahne hayatıma çok yansıdı. Yıllarca kendi makyajını kendim yaptım" dedi.

Etiketler : Deniz Seki