BERGÜZAR KOREL SESSİZLİĞİ BOZDU


Seçim sonrası deprem bölgesi için hakaretler yağdırdılar! 

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, seçim sonuçlarının ardından deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri için yapılan çirkin yorumlara sessiz kalmadı. Yapılan vicdansız yorumları kirli bir zihniyetin yansıması olarak gören Korel, "Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü!" diyerek ateş püskürdü.

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın sandık başına koştuğu, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı. 

Seçmenlerin Ak Parti'ye oy vermesini sindiremeyen bazı sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları yardımları haram etmeye ve hatta 'Beter olun. Keşke yardım etmeseydik" sözlerine kadar varan çirkin ifadeler kullandı. 

Saygı sınırlarını aşan ve ağza alınmayacak ithamlarda bulunan bazı vatandaşlar ise "Keşke daha çok ölseydiniz" ifadelerini kullanırken ünlü oyuncu Bergüzar Korel'de bu vicdansızlığa sert çıkıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak tepki gösteren Korel, şu ifadeleri kullandı:

"Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor?

Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız. Lütfen..." 

Ünlü oyuncunun paylaşımını haklı bulan birçok kişi "İyilik karşılıklı yapılmaz. Bu sözleri söyledikten sonra yaptıklarının ne önemi kaldı. Yazıklar olsun" şeklinde destekleyici mesajlar attı.

 

 

Etiketler : BERGÜZAR KOREL