WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

Dudakarınızı daha dolgun ve kalın göstermek


Eğer dudaklarınızda dolgun bir görünüm arzu ediyorsanız

Dudakarınızı daha dolgun ve kalın göstermek isteyenler için ruj sürme tekniğiyle ilgili birkaç minik ipucu vermek istedik.

Yapmanız gerekenler...

Güzel dudaklar için önce düzgün bir dudak çizgisi çizmeniz gerekiyor. Bunun için dudaklarınızı kapalı tutun ve ucu sivri bir kalem kullanın. Dudak çizgisi için en iyi yöntem dudağınızın üst, orta V kısmından başlamanız, daha sonra köşe kısımlarına doğru kısa dokunuşlar yapın. Alt dudağınız için de yine aynı şekilde ortadan başlayarak kenarlara doğru ilerleyin.

BUNA DİKKAT EDİN

Eğer dudaklarınızda dolgun bir görünüm arzu ediyorsanız, kalemi dudak çizginizin hemen dışından çekin. Doğal bir görünüm içinse dudak çizginizin tam üstünden çizmeniz gerekiyor.

Uyguladığınız rujun daha kalıcı olmasını istiyorsanız, rujunuzu sürmeden önce kalemle dudağınızı hafifçe boyayabilirsiniz. Eğer koyu tonlarda bir dudak kalemiyle bu tekniği uygularsanız rujunuz dudağınızda koyu gözükecektir..

Son olarak; rujunuzu uygularken fırçayla sürmeniz daha iyi bir sonuç elde etmenizi sağlar. En profesyonel makyaj ustaları ruju asla fırçasız sürmez.