ESTETİK AMELİYET SONRASI HAYATINI KAYBETTİ


Estetik ameliyat sonrası yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle 48 yaşında hayata veda etti

Arjantinli ünlü oyuncu, model ve eski güzellik kraliçesi Jaquelin Carrieri, geçirdiği estetik ameliyat sonrası 48 yaşında hayatını kaybetti.

Eski güzellik kraliçesi estetik ameliyat sonrası hayatını kaybetti!

Arjantinli ünlü oyuncu ve model Jaquelin Carrieri, estetik ameliyat sonrası yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle 48 yaşında hayata veda etti. 7 Ekim'de 49 yaşına girecek olan ünlü oyuncunun ölümü, estetik ameliyatın ardından ortaya çıkan korkunç bir durum sonucu gerçekleşti.

Pandeminin ardından Los Angeles'a yerleşen ve burada iki küçük çocuğuyla yaşamını sürdüren ünlü oyuncu, estetik ameliyat sonrasında beklenmeyen komplikasyonlarla karşılaştı ve erken yaşta hayata veda etmek zorunda kaldı.

Ameliyatın ardından oluşan pıhtıya bağlı komplikasyonlar, Jaquelin Carrieri'nin hayatını kaybetmesine neden oldu. Model, oyunculuk kariyerinin yanı sıra tanınmış bir girişimci olarak da biliniyordu. Carrieri'nin ölüm haberi, Arjantin'de büyük bir üzüntü yarattı.

Geçtiğimiz ay ise bir başka Arjantinli oyuncu ve model olan Silvina Luna, yine estetik operasyon sonrasında oluşan komplikasyonlar nedeniyle önce bir böbreğini kaybetmiş, ardından ise yaşamını yitirmişti. Estetik ameliyatların beraberinde getirdiği riskler, ünlü isimlerin hayatını kaybetmesine neden olurken, bu trajik olaylar estetik cerrahinin risklerine dair kamuoyunu bir kez daha düşündürdü.

 

Etiketler : Jaquelin Carrieri