GAMZE ÖZÇELİK DEPREMZEDELER İÇİN KOLLARI SIVADI


Muhtaç olanlara el uzatmaya devam ediyor

Türkiye'nin 10 ilinde ciddi şekilde hissedilen depremde en çok hasarı alan şehirlerden biri de Hatay oldu. Gamze Özçelik kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ekibi ile birlikte deprem bölgelerine yardıma gittiklerini açıklamıştı. 

Gamze Özçelik gibi ünlü isimler  kurucuları ve aynı zamanda başkanı oldukları yardım dernekleri aracılığı ile deprem bölgelerine yardım götürüyorlar. 

Kendi kurduğu derneğinden ekibi ile yola çıkan ve Kızılay ile koordineli olarak çalışan Gamze Özçelik, duygularını şöyle ifade etti: 

"Tanık olduklarımızı anlatacak kelime olmadığından günlerdir suskunuz. Paylaşmaya imtina ediyoruz, Uğraşıyoruz, çabalıyoruz ama kendimizi çok yetersiz hissediyoruz. İnsanlar görsün ki daha çok yardım etsin diyecek oluyoruz, kendimizi birilerine sarılmış ağlarken ya da koştururken buluyoruz. Hem hiç yaşamamış olmayı isterken, hem unutmak istemiyoruz." 

Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği aracılığı ile ekipleri ile beraber deprem bölgelerinde olduklarını açıkladı.

Oyunculuğu bırakan ve kendini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik, "Umuda Koşanlar Derneği" ile yardıma muhtaç olanlara el uzatmaya devam ediyor.