WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

HARBİYE'DE HADİSE ÇIKTI


Sahne şovları ve repertuvarıyla müzik şöleni yaşattı

Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde önceki akşam Hadise sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, sahne şovları ve repertuvarıyla müzik şöleni yaşattı.

Hadise, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Hazırlıklara aylar öncesinden başlayan şarkıcı, Londra, Belçika ve Paris’ten gelen 14 dansçısı ile sergilediği şovlar ve özel repertuvarıyla ilgi gördü.

Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan ve 20’ye yakın şarkı söyleyen Hadise, hayranlarına bir de sürpriz yaptı.

Image result for Harbiye'de Hadise

 


Bazı sahnelerinde makyajsız halini kullandığı, kendi sesiyle metnini seslendirdiği bir videoyu sahnede yayınlayan şarkıcı, “Ben bir kadınım. Özgür bir kadın. Hayattan endişe eden ama seven. Çevresi kalabalık ama yalnız. Bazen tatlı, bazen seksi. Benim nasıl göründüğümden kime ne... Kendini sev. Yaşa. Nasıl istersen onu yaşa. Gülmeyi asla unutma ne olur” sözleriyle büyük alkış aldı.

Hadise’nin ablası Derya Açıkgöz ile annesi Gülnihal Açıkgöz de konseri ön sıralardan izledi. Annesine “Sultanım hoş geldin” diyerek seslenen Hadise ardından “Anne, mayo kıyafetim çok açık değil, değil mi? Tepki alır mıyım?” diye sordu. Gülnihal Açıkgöz, “Muhteşemsin” yanıtını verince şarkıcı, “Annem bir şey demiyorsa kime ne!” dedi.

Image result for Harbiye'de Hadise