KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİNCE GÖZÜ DÖNDÜ


Erkek arkadaşının eski sevgilisinin çıplak görüntülerini ifşa etti

İngiltere'de ismi açıklanmayan bir okulda müdür yardımcısı olarak çalışan Antonia Traynor, erkek arkadaşının eski sevgilisinden intikam almak için, kadının çıplak fotoğraflarını Facebook hesabında paylaştıktan sonra görevden alındı.

Kıskançlık krizine girince gözü döndü! Erkek arkadaşının eski sevgilisinin çıplak görüntülerini ifşa ettiTraynor ayrıca, erkek arkadaşı Gary Openshaw'ın eski sevgilisine boğazını kesme hareketi yaptı. Kıskanç müdür yardımcısı erkek arkadaşının eski sevgilisini "Sen öldün, sen ölüsün" sözleriyle tehdit de etti.

Kıskançlık krizine girince gözü döndü! Erkek arkadaşının eski sevgilisinin çıplak görüntülerini ifşa ettiTraynor'un cinsel görüntülerini yayınlayıp ölümle ettiği kadın, yaptığı açıklamada Taylor'un tehdit ve tacizlerinden dolayı evini taşımak zorunda kaldığını, Traynor'un yaptıklarından dolayı çocuklarında ciddi psikolojik sorunlar ortaya çıktığını söyledi.

Kıskançlık krizine girince gözü döndü! Erkek arkadaşının eski sevgilisinin çıplak görüntülerini ifşa ettiİsmi açıklanmayan kadın, hayatında birçok kadınla tartıştığını fakat böyle bir olay ile hiç karşılaşmadığını söyleyerek tüm aile olarak huzursuz olduklarını dile getirdi.Kıskançlık krizine girince gözü döndü! Erkek arkadaşının eski sevgilisinin çıplak görüntülerini ifşa ettiTraynor, Manchester Sulh Ceza Mahkemesi'nde özel cinsel fotoğrafları ifşa etmek ve tehditkar davranışlarda bulunmaktan dolayı suçlu bulundu.5Kıskançlık krizine girince gözü döndü! Erkek arkadaşının eski sevgilisinin çıplak görüntülerini ifşa ettiTutuklandıktan sonra mahkeme Taylor'a 150 saat kamu yararına ücretsiz çalışma ve tehdit ettiği kadına 12 ay yaklaşmama cezası verdi.