KLASİK ERKEK YALANLARI


Söylediğiniz bütün klasik yalanlar ifşa oldu

 

SORUN SENDE DEĞİL, BENDE…

ANLAMI: ARTIK SENİNLE YATMAK İSTEMİYORUM

Ayrılık zor iş. Şimdi kim uğraşacak ilişkiyi masaya yatır, olayları geri sardır vs. Kendiliğinden bitse de gitsek yaparsınız. Tam karar veremez, öyle sürümcemeye bırakır belki yırtarım diye düşünürsünüz. Ama o işler öyle olmaz. Kadın dediğin aptal değildir. Aptal yerine konulmak ise en sevmediği... Şair bile ayrılık sevdaya dahil demiş, ne diye kasıp duruyorsunuz? Kaçmak değil, bitti diyebilmek erkekliğin şanıdır. Net olun. Netlik iyidir, yanaklarınıza kan verir. 

 

O MESAJLARI HATIRLAMIYORUM…
ANLAMI: SENDEN GEÇTİM, ALTYAPIYA BAŞLADIM

Erkekler mesajları, mesaj atanın adını, memelerinin büyüklüğünü ve memelerin kalçaya olan oranı ve belin kalçayla olan dengesi vb detayları bilir ve hatırlar. Ama partnerlerinin karşısına da 'O mesajı hatırlamıyorum' diyerek çıkarlar. Mesaj hatırlamayan bir erkek dünya üzerinde henüz var olmadı biliyoruz. Konuyla ilgili 'hatırladım-hatırlamadım' kavgası büyüyorsa bilin ki, memeler sandığınızdan daha da büyüktür. Sizinle işi biten erkeğin altyapıya başlamadığı bir dünya Mars'ta belki... 

TINDER NE HİÇ DUYMADIM?

 


ANLAMI: SENLE AYNI ÇEVREDEN OLMAYAN KADINI BAŞKA NASIL BULACAĞIM, BİLEMEDİM

Eski sevgilinizin Tinder dahil hemen her şeye karşı çıkması, aslında onun reddettiği hemen her şeyin tam da göbeğinde durabildiğini ve onları aslında kabul edebildiğini gösterir. "Tinder ne", "Ben teknolojiden anlamıyorum", "Instagram’da öylesine layklıyom yaa" gibi “kafa karışıklıkları” gerçek değildir. Ayrılır ayrılmaz ona Tinder'da rastlarsınız. Bunun, sizinle barışmaya gelen eski sevgilinin cebinde prezervatif çıkmasıyla pek farkı yoktur. “Kafa karışıklıkları” taklidi kolaydır, yormaz. Böyle şeyler çocuk kandırmak için kullanılır. Siz bir kadın mısınız, çocuk mu? Karar verdiyseniz bir sonraki yalana geçelim.

 

BÜTÜN GÜN SENİ DÜŞÜNDÜM
ANLAMI: …ÇÜNKÜ DİĞERLERİNDEN SES SEDA YOKTU

“Ben yalanım” diyen bir cümledir. Bir kişinin bütün gün tek bir kişiyi düşünmesi teorik ve pratik olarak imkânsıza yakındır. Kimseye yüzde yüz inanmayın, kendiniz dahil. 

 

AŞK DİYE BİR ŞEY YOK
ANLAMI: BÜTÜN DÜNYAYI SEVDİM, SEN HARİÇ

Aşk diye bir şeyin varlığı septiklere göre gastrid atağı, romantiklere göre de hayatın anlamıdır. Dolayısıyla bu konuyu ortada bırakıyoruz. İsteyen isteği yerden çekiştirsin. Aşk olabilir, ama geçicidir. Aşk yaşamaktan korkmayan oğlanlar, erkek olmaya başlayabilirler. 

 

O KIZ ÇOK ÇİRKİN, YANIMDA BİLE GEZDİRMEM
ANLAMI: YATTIK AMA BİR ANLAMI YOK?

“O kız çok çirkin” dediği kadınla sizi terk ettikten birkaç gün sonra (terketmeden de olabilir) yattı. Belki bir kez, belki birkaç kez… Siz "Tek bir adamı sevmek istiyorum" diyecek kadar naifseniz biz ne yapalım? 

Etiketler : ERKEK YALANLARI