WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

Makyaj IQ’nuz yüksek mi?


Her şeyin IQ’su olur da makyajın olmaz mı?

Nasıl kusursuz makyaj yapacağınızın sorusunu biliyorsanız zaten bir adım öndesiniz demektir. Örneğin, 10 dakikada kusursuz bir topuz yapmak veya kendi kendinize basit bir fön çekmek için arkadaşlarınızdan veya internetten saatlerce yardım almıyor ve yaratıcı davranabiliyorsanız bu makyaj IQ'nuzun düşük olmadığını gösterir.

Uykusuz bir gecenin sabahında şişen gözlerinize 5 dakika içinde küçük dokunuşlarla çözüm buluyorsanız makyaj IQ'nuz yüksektir.

Arkadaşınız saatlerce aynanın karşısında eyeliner’in kuyruk kısmını uygulamak için çabalarken siz küçük bir tatlı kaşığından yardım alıp paspartu olarak kullanıyorsanız makyaj IQ'nuz gerçekten yüksektir.

Şişen yüzünüze makyaj uygulamak yerine buz parçalarıyla masaj uygulayıp şişliği giderebileceğinizi akıl edebiliyorsanız, profesyonel makyözler kadar bu işi biliyorsunuz demektir.

Bilinenin aksine maskarayı önce üst kirpikler yerine alt kirpiklere uygulamayı içgüdüsel olarak keşfettiyseniz, makyajın dâhilerinden kabul edilebilirsiniz.

Cildinizin aydınlık görünmesi için makyaj bazınızın içerisine likit aydınlatıcı eklemenin cildinizin renk tonunu eşitlediğini arkadaşlarınıza anlatacak kadar ekstra bilgiye sahipseniz ve yukarıdaki maddelerin her biri sizin için çocuk oyuncağıysa kendinizi makyajın Einstein'ı gibi hissedebilirsiniz.

Etiketler : Makyaj IQ IQ Makyaj