OĞLUNUN FTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI, SOSYOL MEDYA YIKILDI


Sosyal medya yıkıldı!

Oğlu Karan’ın fotoğraflarını ‘Ahh… Kalbim’ notuyla paylaştı! Sosyal medya yıkıldı!

Burak Özçivit'le mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Fahriye Evcen, minik oğlu Karan'ın yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun oğlu minik Karan, yakışıklılığı ile sosyal medyayı saldı. Evcen, oğlu Karan'ın birbirlerinden güzel fotoğraflarını 'Ahh… Kalbimm' notuyla paylaştı. Anne, oğulun aşkı 'Maşallah' dedirtti. İşte Fahriye Evcen'in oğlu Karan'ın çok konuşulan fotoğrafları …

Fahriye Evcen yakışıklı oğlu Karan’ın fotoğraflarını ‘Ahh… Kalbim’ notuyla paylaştı! Sosyal medya yıkıldı!

Burak Özçivit ile mutlu birlikteliklerini oğlu Karan ile taçlandıran Fahriye Evcen Instagram paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın birbirlerinden güzel fotoğraflarını 'Ahh… Kalbimm' notuyla paylaştı.

Fahriye Evcen yakışıklı oğlu Karan’ın fotoğraflarını ‘Ahh… Kalbim’ notuyla paylaştı! Fahriye Evcen'den oğlu Karan'lı sevgi dolu paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Ekranların sevilen yüzü, ailesiyle sık sık paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Burak Özçivit ile evli olan güzel oyuncunun oğlu Karan'ın yeni fotoğraflarını paylaştı. Karan'ın yakışıklı halleri hayranları tarafından çok beğenildi.

Fahriye Evcen yakışıklı oğlu Karan’ın fotoğraflarını ‘Ahh… Kalbim’ notuyla paylaştı! Sosyal medya yıkıldı!

Yaptığı paylaşımlarla hayranlarının gönlünü fetheden ünlü oyuncu, Instagram hesabından oğlu Karan'ın yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.