Oya Aydoğan'dan kötü haber


Beyaz TV'de her sabah ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından  Oya Aydoğan cumartesi akşamı aort damarının yırtılması sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastaneden gelen açıklamada; ünlü oyuncu  Oya Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır" denildi.

CANLI YAYINDA DUA İSTEDİLER

12 saatlik ameliyat sonrası durumu ciddiyetini koruyan  Aydoğan'ın program yorumculuğunu paylaştığı arkadaşları;  Lerzan Mutlu, Bircan İpek ve Sinan Özedincik programın bugünkü bölümünde  Oya Aydoğan'ın yaşadıklarını anlattı ve canlı yayında  Aydoğan için dua ettirdi.

Programı sundukları süre boyunca bir hayli üzgün oldukları görünen sunucular, cuma günü programda yaşadıklarını anlattılar.

LERZAN MUTLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Doktorların kanı durdurmakta çok zorlandığını söyleyen Mutlu, milyonların kendilerinden birhaber beklediklerini söyleyerek, durumu doktorlara sorduklarını anlattı. Ancak doktorun kendilerine; "hastanın hayatından çalıyorsunuz. Hastanın başında durmak zorundayız" dediğini dile getirdi.  Lerzan Mutlu gözyaşlarına hakim olamadı ve konuşmakta zorlandı.

"100 BİNDE BİR KİŞİDE GÖRÜLÜYOR"

Programa katılan Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr Serdar Akgün, bu damar çatlamasının 50-60 yaşları arasında, çoğunlukla kadınlarda 100 binde bir kişide görülen bir hastalık olduğunu söyledi. Tabii bunun daha önceden başlayan bir yırtılma olduğunu açıkladı.