ŞAHAN GÖKBAKAR HAKKINDA BİLİNMEYEN O SIRRI AÇIKLADI


"Meğer emekçilerin hakkını sen ve kardeşin yiyormuşsunuz"

Sosyal medya hesabından gündem konularına ilişkin kritik yaparak hafızalarda kalma çabası içinde olan Şahan Gökbakar'ın ekonomi değerlendirmesine oyuncu Mehmet Önder'den yanıt geldi. Önder'in "Meğer emekçilerin hakkını sen ve kardeşin yiyormuşsunuz" ifadeleriyle yaptığı açıklama görenleri şaşkına çevirdi.

Filmlerinden çok son zamanlarda Twitter hesabından ülkeye ve seçime dair yaptığı algı çalışmalarıyla gündemde kalmaya çalışan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz gün kendisini eleştiren meslektaşlarına küfretmişti. Son olarak ekonomist rolüne bürünen Gökbakar'a rol arkadaşı Mehmet Önder'den yanıt gecikmedi. Önder, 

Şahan Gökbakar sosyal medyayı birbirine kattı! Ünlü isimlerden ağza alınmayacak sözler

ŞAHAN GÖKBAKAR HAKKINDA BİLİNMEYEN O SIR!

FETÖ ve PKK ile işbirliği içinde olan 6+1'li masanın üyelerinden İYİ Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Bilge Yılmaz üzerinden duyar kasan Şahan Gökbakar hakkında Önder, "Bak Şahan, seninle aynı filmde oynadık, kardeşin yönetmendi, senin dışında kimse parasını alamadı, bilmiyorsun zannedip sana söyledim meğer emekçilerin hakkını sen ve kardeşin yiyormuşsunuz, burada namuslu vatansever pozu kesme, senin ne olduğunu anlatsam insan içine çıkamazsın." dedi.