WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

SAHNE ELBİSELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ


İrem Derici pek cesur

İrem Derici, sahne aldığı mekanda çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü şarkıcı, sevgilisi eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıtutan'dan söz edemeden geçemedi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan Derici cesaretini konuşturdu.

Bu ara özel hayatıyla gündem olan İrem Derici deyim yerindeyse aşk sarhoşu. Geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda verdiği pozları paylaşan ünlü şarkıcı yorumlarda sevgilisine laf attı. Atakan Işıktutan ise Derici'nin sözlerine kayıtsız kalmadı.

"BEN HEP BETONUM"

Sahne kıyafeti ile de dikkat çeken ünlü şarkıcı, siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı. Derici, "İrem Derici'ye aşk yaradı. Eee gudubet miydim? Ulan iki ay önce... Ben hep betonum, sus" diye yazdı.

"ELEKTRİKLER KESİLDİ"

Şarkıcı, mekanda yaşadığı talihsizliklere de değindi. Derici, mekanda elektrik gittiğini belirtti. Şarkıcı, "Dün akşam İstanbul Sahne'de yine çok acayip bir gece yaşandı. Elektrikler gitti ve son yarım saat resmen sıra gecesi yaptık ciyak ciyak" dedi.

SESİ KISILDI

Derici, sesinin kısıldığını da söyledi. Şarkıcı, "Sesim ... gibi kısıldı falan ama değdi ya! Türkiye'nin en büyük ruh hastaları benimkiler çok şükür ya, ayaklarınıza sağlık" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler : İrem Derici