TUBA ASIL İŞİNE DÖNECEK


Rüya ekip olduk çok mutluyuz

Oynadığı dizilerle ismi ülke sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan Tuba Büyüküstün aşk hayatı ve sık sık değiştirdiği imajı ile gündemden düşmüyor. Hayran kitlesi oldukça geniş olan Tuba Büyüküstün'ün oynadığı diziler yurt dışından çok fazla rağbet görüyor. Önce bir reklam filmiyle başlayan oyunculuk kariyerini, izlenme rekorları kıran dizilerle sürdüren Tuba Büyüküstün, yüksek öğrenim gördüğü asıl mesleğine geri dönüyor. Oyuncu olarak tanıdığımız Tuba Büyüküstün'ün gerçek mesleğini duyanlar çok şaşırıyor. Tuba Büyüküstün'ün yeni işini bir süredir Londra'da oğlu Can ile yaşayan oyuncu arkadaşı Esra Akkaya duyurdu.

Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olan iki çocuk annesi Tuba Büyüküstün, Londra'da sahnelenecek olan bir oyunun dekor ve kostüm tasarımını hazırlıyor.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün okuduğu işi yapacak! Oyuncu olarak tanıdığımız Tuba Büyüküstün asıl mesleğine dönüyor...

Haberi, bir süredir oğlu Can ile birlikte Londra'da yaşayan ve tiyatro çalışmalarını sürdüren Esra Akkaya, Instagram hesabından duyurdu. Oyuncu Esra Akkaya "Oyun ekibi Londra buluşması... Dekor ve kostüm tasarımını da Tuba Büyüküstün yapıyor. Rüya ekip olduk çok mutluyuz" notuyla yaptığı paylaşımda ekibin fotoğrafına da yer verdi.