TUBA BÜYÜKÜSTÜN GERİ DÖNÜYOR


Yeni dizi Ekim ayında

Yaz aylarında Ferzan Özpetek’in yazıp yönettiği 'İstanbul Kırmızısı' filminde 'Neval' karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak’ın çektiği 'Daha' filminde ise mülteci rolünü oynamıştı. Son olarak Hiner Saleem’in 'Dar Elbise'sinde başrolü üstlenen güzel oyuncu, yeni sezonda başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacağı 'Cesur ve Güzel' dizisinin çekimlerine başlayacak.

tuba büyüküstün ile ilgili görsel sonucu

İLK BÖLÜM EKİM AYINDA

'Kurt Seyit ve Şura' dizisinden sonra setlere ara veren Kıvanç Tatlıtuğ ve kendisi gibi setlerden uzun süre ayrı kalan Tuba Büyüküstün, aynı projede buluşuyor. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yapacağı, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği 'Cesur ve Güzel' dizisi için son aşamaya gelindi. Dizinin çekimleri 20 Eylül'de başlıyor. Ekim ayında ekranda olması amaçlanan dizi içinİstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi bölgelerde uygun çiftlik ve kasaba görünümlü yerler aranıyor.

'Cesur' adlı yakışıklı bir adamın büyük şehirden kasabaya yerleşmesini konu alan Cesur ve Güzel dizisinde, Cesur’un yerleştiği bölgedeki toprak zengini bir ailenin kızı olan 'Süphan' (Tuba Büyüküstün) arasında geçen tanışma hikayesi anlatılacak.