TUZLA'DA BÜYÜK PATLAMA


Tuzla'da vernik fabrikasında büyük patlama 

Tuzla'da bir sanayi sitesinde bulunan vernik fabrikasında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahaleyi sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "7 yaralımız var, sağlık durumları iyi. 3 çalışandan ise haber alınamıyor. Yangının yüzde 99'u kontrol altına alındı." dedi.

Tuzla'da Vernikçiler sanayi sitesi içerisinde bulunan bir vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında büyük çaplı patlama meydana geldi.

ALEV ALEV YANIYOR

Patlama sesi Anadolu Yakasının farklı ilçelerinden de duyuldu. Patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

PATLAMA ANI KAMERADA

Fabrikada meydana gelen patlama anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde fabrikanın yandığı esnada bir patlamanın yaşandığı ve patlama nedeniyle çevreye bazı parçaların saçıldığı görülüyor.

7 YARALI

Öte yandan NTV canlı yayına telefonla bağlanan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, patlama nedeniyle 7 kişinin yaralandığını bildirdi. Yazıcı, "İlk bilgilere yaralıların durumu iyi, ağır olan yok. 3 kişiden ise haber alınamıyor. Yangının yüzde 99'u kontrol altına alındı. Bir yandan soğutma çalışmaları yapılıyor." ifadelerini kullandı.