ÜNLÜ OYUNCUNUN ERDOĞAN PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI


Ünlü oyuncuya sosyal medyada beğeni yağdı

Başkan Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçılarla bir araya geldi. Ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural'ın Erdoğan paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SANATÇILARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçının toplumun aynası olduğunu belirterek, "Toplumun birikimi, zevki, derdi, hayali sanatçısını biçimlendirir, yönlendirir. Türkiye, bir dönemine damga vuran geçmişiyle bağlarını tümüyle kopartma anlayışının en büyük bedellerinden birini kültür ve sanat alanında ödemiştir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçılarla bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, katılımcıların ramazan-ı şeriflerini tebrik ederek, hayırla, sağlıkla, huzurla, esenlikle bayrama da kavuşmayı temenni etti.

Ülkenin kültür ve sanatına yaptıkları katkılar için sanatçılara şükranlarını sunan Erdoğan, medeniyet denilen ve tarifi bile kolay olmayan kavramın en önemli unsurlarından birinin de kültür-sanat olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen iftar programında sanatçılarla bir araya geldi. Başkan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile iftar sonrası masaları dolaşarak programa katılan sanatçılarla sohbet etti.

HAKAN URAL'DAN SANATÇILARI LİNÇ EDENLERE CEVAP

Çok sayıda ünlü ismin yanı sıra oyuncu ve sunucu Hakan Ural da Başkan Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda verdiği iftar programında yer aldı. Ural, kendisini ve diğer sanatçıları eleştirenlere tokat gibi cevap verdi.

HAKAN URAL PAYLAŞTI, SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Hakan Ural iftarla ilgili Erdoğan ile fotoğraflarını paylaşarak "Sevmek ayıp mı yahu!" dedi. Hakan Ural'ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

YİĞİT, MERT VİCDANLI CUMHURBAŞKANIMIZ...

Ural paylaşımında, ''Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu" dedi.