ÜNLÜLER YILBAŞINDA NEREDE SAHNE ALIYOR


Birçok ünlü ismi yeni yılı sahnede karşılayacak

Birçok farklı şehirde gerçekleşecek konserlerle yılbaşı coşkusu yaşanacak. Geceye özel mekanların hazırladığı programları ve konserleri derledik. Kesenize uygun olan programla yeni yıla “merhaba” diyebilirsiniz.

İSTANBUL

Candan Erçetin

Candan Erçetin, yeni yıl gecesi Jolly Joker Private’ta sahnede olacak. Kategorilere ayrılan gecede kişi başı 1100 TL’den başlayan fiyatlarla eğlenmek mümkün.

Demet Akalın

Demet Akalın, 2022’yi Crowne Plaza İstanbul-Florya’da karşılayacak. Akalın, geceye özel hazırladığı repertuvarla konuklarını coşturacak. Kişi başı 1750 TL’den başlayan fiyatlarla yer ayırtmak mümkün.

Ünlü isimler yılbaşında nerede sahne alıyor

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan Yılbaşı gecesi Günay Restaurant’ta sahneye çıkacak. Pekkan’ı en ön masadan izlemenin kişi başı fiyatı 10 bin TL.

Grand Hyatt İstanbul

Harbiye’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, özel olarak hazırladığı menüleri ile yeni yılı karşılıyor. Otelde yılbaşı gala yemeği dahil fiyatı kişi başı 100 Euro. 0-6 yaş minik misafirler için ücretsiz olan program, 6-12 yaş için yüzde 50 indirimli.

Mabel Matiz

by Taboola 

Mabel Matiz, Yeşilköy Wow Otel’de performans sergileyecek. Kişi başı 1000 TL.

Ünlü isimler yılbaşında nerede sahne alıyor

Seda Sayan

Seda Sayan, Yeşilköy Luvia’da konser verecek. Sayan’lı eğlence fiyatı 1500 TL’den başlıyor.

İzel

Şarkıcı İzel, yeni yılı Holiday Inn Istanbul Airport’ta karşılayacak. Mekanda eğlence fiyatı kişi başı 699 TL’den başlıyor.

Hülya Avşar-Burak Kut

Hülya Avşar ve Burak Kut, Maslak Yeni Gazino’da sahneye çıkacak. Mekanda eğlencenin kişi başı en düşük fiyatı 1500 TL.

Ünlü isimler yılbaşında nerede sahne alıyor

Edis

Edis, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda halk konseri verecek. Hayranları ücretsiz olarak katılacakları konserde Edis’le yeni yıla girecek.

Yılbaşı Gazinosu

Hilton Ataşehir Otel Yılbaşı Gazinosu konseptine ev sahipliği yapıyor. Simge Sağın, Hüsnü Şenlendirici, Kibariye, Ümit Besen ve Dilan Çıtak’ı izlemenin kişi başı fiyatı 890 TL’den başlıyor.

Emir Can İğrek

Emir Can İğrek, Jolly Joker Vadistanbul’da yeni yılı karşılayacak. İğrek’in sahneye çıktığı mekana giriş 226 TL. 4 kişilik locada ise 3100 TL’ye eğlenmek mümkün.

Portaxe

Baltalimanı’nda yer alan Portaxe’te konuklar Eflatun ve Gözde’nin şarkılarıyla yeni yıla girecek. Kişi başı fiyat 750 TL.

Hilton İstanbul Maslak

Hilton İstanbul Maslak’ta 31 Aralık gecesi konuklara Şef Arif Kemal Doğan imzalı menü sunulacak. Şeyma Aksu’nun performansı ile başlayacak olan bu özel gece, Erdinç Erişmiş ve Orkestrası’nın seslendireceği şarkılarla devam edecek. Gecenin kişi başı fiyatı 1200 TL’den başlıyor.

Coşkun Sabah

Florya’daki Meos Balık’ta konuklar Coşkun Sabah ile yeni yılı karşılayacak. Kişi başı en düşük ücret 1250 TL.

Izaka Terrace

Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katındaki Izaka Terrace’ta Hera Aslan ile Zeynep Özyılmazel sahneye çıkacak. Ali Ronay imzalı menünün sunulacağı gece standart limitsiz içecekle kişi başı 1950 TL.

Ecole Pierre

Ecole St. Pierre Hotel’de yılbaşında kişi başı menü 1800 TL. Otelde 6-12 yaş arasına 600 TL ödenirken, 0-6 yaşa ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Ferida Brasserie

İstanbul Fişekhane’de yer alan Ferida Brasserie’nin yılbaşı menüsü tamamlandı. Şef Murat Bozok’un danışmanlığını yaptığı restoranda alkolsüz menünün kişi başı fiyatı 600 TL olarak belirlenirken, uluslararası imza kokteyllerin tadına bakmak isteyenler ve diğer alkol seçeneklerini değerlendirecek misafirler sabit menü fiyatı dışında bu alternatiften faydalanabilecek.

Taps Bebek 

Taps Bebek’te yeni yıl gecesi konuklar DJ Kaya’nın performansıyla eğlenecek. Şef Hüseyin Kocabey’in özel menüsü sunulacak. Yemekli menünün kişi başı fiyatı 500 TL. 

Sheraton İstanbul Maslak

Caz müzik sevenler yeni yılı Sheraton İstanbul Maslak’ta karşılayabilir. Sevinç Yurdan ve ekibi gecede performans sergileyecek. Kişi başı 999 TL.  

Grey

Grey Nişantaşı, Grey Vadi veya Grey Cihangir’de yeni yıl gecesini yemekle başlatıp DJ eşliğinde devam ettirecek. Misafirler sadece yediklerini ödeyecek. 

Ginza

Ginza adlı mekan yılbaşına özel hazırladığı menü ve müzikle konuklarını karşılıyor. Mekanda kişi başı 1500 TL ödenecek.

SAPANCA

Fettah Can

Fettah Can, Feel&Live Hotel Sapanca’da sevenleriyle buluşacak. Kişi başı fiyat 750-8000 TL arasında değişiyor.