ÜNLÜLERİN İNSTAGRAM KAZANÇLARI


İşte ünlülerin sosyal medya kazançları

Dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Instagram, son dönemlerde firma reklamları yapılan bir platforma döndü. Çok sayıda takipçisi bulunan ünlü isimlerle iş birliği yapan firmalar, karşılığında yüklü miktarda ücret ödüyor..

Son olarak Instagram tanıtımlarından aldığı ücretler ile gündeme gelen ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un, yeni dönem itibari ile 15 saniyelik tanıtım karşısında firmalardan talep ettiği ücretin, 100 bin TL olduğu iddia edildi. İşte ünlülerin sosyal medya kazançları...

Enis Arıkan: Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Enis Arıkan, hikaye için 30 bin TL, gönderi için 50 bin TL talep ediyor.

Hazar Ergüçlü: Oyunculuğu ve yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hazar Ergüçlü gönderi için 50 bin, hikaye için ise 30 bin TL alıyor.

Burcu Esmersoy: Güzelliğiyle çok konuşulan Burcu Esmersoy da sosyal mecraların popüler isimlerinden... 4 milyon takipçisi bulunan Esmersoy, 15 saniyelik hikaye kısmı için 80 bin lira alıyordu. İçeriklere 20 bin TL zam yapan güzel sunucu, bundan sonraki süreçte 100 bin TL gelir elde edecek.

Doğa Rutkay: Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Doğa Rutkay, hikaye için 20 bin TL, gönderi içinse 30 bin TL kazanıyor.

Bartu Küçükçağlayan: Karantina günlerinde Melikşah Altuntaş ile yaptığı 'Mücbir Sebepler' adlı programla adını sıkça duyuran oyuncu Bartu Küçükçağlayan, Instagram canlı yayınında ürün yerleştirmeli reklam için 50 ile 100 bin TL arasında para kazanıyor.

Şeyma Subaşı: Her paylaşımıyla olan yaratan Şeyma Subaşı ise 3 milyonun üzerinde takipçisi olan hesabında paylaşım yapmak için hikaye başına 50 bin TL, gönderi için ise 75 bin TL ücret alıyor.

İrem Sak: Güzel oyuncu İrem Sak ise hikaye için 15 bin, gönderi için 25 bin TL talep ediyor.