Kısa bacaklı kadınlar neler giymeli?


Doğru kıyafet seçimiyle boyunuzu olduğundan birkaç santim daha uzun gösterebileceğinizi biliyor muydunuz?

Kkısa bacaklı kadınların nasıl giyinmeli, nelerden uzak durması gerekir.

Yüksek bel pantolonlar bacakları her zaman olduğundan daha uzun gösterir. Jean, kumaş ya da desenli yüksek bel pantolon ve şortları gardırobunuzun ayrılmaz parçası haline getirin

Mini etekler

Bacak boyunuzu uzun gösteren mini etekler adeta bir ilüzyon etkisi yaratır ve sizi olduğunuzdan daha uzun gösterir. Mini etekleri kışın da opak siyah çorapla giyerek daha uzun gözükebilirsiniz.

Monokrom stil, kısaca baştan aşağı aynı renk giyinmek demektir. Monokrom stili uygularken nude, gri, saks mavisi gibi renkleri tercih ederseniz, boyunuz olduğundan daha uzun gözükecektir.

Kısa boylu kadınlar genellikle maksi elbiselerden uzak durur. Ancak doğru bir topuklu ayakakbı tercihi ile maksi elbisenizi kombinlerseniz, olduğunuzdan daha uzun gözükebilirsiniz. Özellikle platform topuklu ayakkabılar maksi elbiselerle harika bir uyum yakalıyor.

Uzun ve dik çizgili kıyafetlerin yarattığı göz yanılsamasından yararlanmaya ne dersiniz? Dik çizgili bluz ve pantolonlar boyunuzu birkaç santim daha uzun gösterir. Alışveriş esnasında özellikle koyu renkli çizgileri tercih etmeyi unutmayın.

 

Nude renk topuklular

Her kadının dolabında en az bir çift nude renk topuklu ayakkabı vardır. Hemen her şeyle yakışan nude renk ayakkabılar, kısa boylu kadınların da mutlaka giymesi gerekenler listesinde. Cilt tonunuzla uyumlu bir nude renk ayakkabı ile her zamankinden daha uzun gözükebilirsiniz.

Platform topuklar, kısa bacaklı kadınların en yakın dostu! Hem rahatlıkla giyilebilen hem de boyu olduğundan uzun gösteren bu ayakkabılar, stilinizin ayrılmaz bir parçası olmalı.